Labbymei 2017 - heden
Eigenaar

Labby is een organisatie adviesbureau met specialisatie in internetdiensten. Labby vertaalt de doelstellingen van een bedrijf naar specifieke internetproducten en -diensten. Labby werkt daarbij samen met verschillende partners om u bij de realisatie optimaal van dienst te kunnen zijn.

Profidor april 2012 - heden
Eigenaar

Profidor ondersteunt organisaties en professionals bij het realiseren van doelstellingen. Profidor doet dit door inzet van professionals met kennis en ervaring opgedaan in management en consultancy. Profidor hanteert een geheel eigen aanpak: oprechte interesse, persoonlijke aandacht en efficiënt samenwerken zijn hierbij hoofdingrediënten.

maart 2017 - mei 2018
Community Manager

Ontwerp en realisatie van een "mijn" omgeving waarmee leden en groepen, openbaar en besloten binnen het netwerk, op een beveiligde wijze toegang hebben tot diverse functies.

februari 2016 - april 2017
Business Consultant

Verantwoordelijk voor de werkstroom Product & Proces in een programma dat gericht is op de insourcing van hypotheekportefeuilles. In deze werkstroom wordt onder andere geldverstrekker specifieke functionaliteit (maatwerk) gerealiseerd op het Quion Service Platform en andere systemen.

juli 2015 - februari 2016
Business Development Manager

Begeleiden van het management bij het herijken van de strategische propositie van Woonfonds. Hierbij strategische sessies organiseren en werkvormen bedenken. Het management gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen.

De nieuwe propositie vertalen naar een transitieplan binnen Achmea Bank. Draagvlak creëren bij de belangrijkste stakeholders.

Consultancy rol vervullen bij diverse lijnprojecten w.o. PARP hypotheekproducten, Customer Journey klantbediening, Preventief Beheer, outsourcing en rationalisatie hypotheekproducten.