Kris de LeeuwPeter heeft met mij samengewerkt binnen een omvangrijk inscourcings programma van een hypotheekportefeuille.
Binnen dit programma heeft Peter de klantspecifieke product- en procespropositie vormgegeven en gerealiseerd en overgedragen aan implementatie management. Ik heb Peter voor deze opdracht aangetrokken vanwege zijn uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening in business consultancy, product en project management. Peter is op zijn plaats in een omgeving waarbij inhoud van producten, gevoel voor zowel de klant organisatie als de eigen organisatie, en aandacht op zowel inhoud van de oplossingen als het proces om deze met een team te realiseren.
Mede dankzij Peter zijn inzet is het programma zover gereed gekomen dat de voorbereiding is gestart van de implementatie. De persoonlijke samenwerking met Peter is een belangrijke basis en bijdrage geweest aan dit succes.

Kris de Leeuw
Programma Manager - Quion

Yassine BentmimPeter heb ik leren kennen als een professional die zowel op inhoud als proces een goede toegevoegde waarde kan leveren voor een organisatie. Hij is in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar passende oplossingen. Vooral door zijn kennis van verschillende marketing- en managementmodellen zorgt hij ervoor dat de kern snel zichtbaar wordt. Hij heeft ons goed geholpen met het herijken van de propositie.

Yassine Bentmim
Manager Business Management - Woonfonds Hypotheken

ed van diggelenI worked with Peter in the SEPA migration programme of ING itself. As senior productmanager he was responsible for the SEPA migration of at ING Mortgages. Given the strict timelines and high impact of esp SEPA Direct Debit this was a complex and challenging assignment. With his indepth SEPA expertise and management skills Peter contributed to the successful implementation end 2013. I would recommend Peter to anyone!

Ed van Diggelen
Head of Change Department - Tactical payments at ING

gerrie van wanrooijIn 2011 heb ik als directeur van Symbision èn als direct leidinggevende nauw met Peter samengewerkt. Ik heb Peter leren kennen als een zeer gedreven en energieke collega met veel inhoudelijke Finance expertise. Peter komt het beste tot zijn recht binnen de Financiële Dienstverlening, hetzij als interim/lijnmanager, hetzij in een commerciële rol. Gebaseerd op zijn drive kan Peter ook prima buiten Finance en salesrol op zich nemen. Opvallend is ook Peters ervaring met inzet van Social Media.

Gerrie van Wanrooij
Directeur Entrador Consultancy Group

evert van oostendorpPeter joined me as Project Manager IT for three running, multi-discipline projects and managed all IT related subjects in a senior, well organised manor. He is easy to work with and takes responsability for his part of the job.

Evert van Oostendorp
Senior Business Finance (CODA) Consultant / Project Manager