Profiel Peter Haasdijk

Bent u op zoek naar een professional die wordt gedreven door intrinsieke motivatie en in staat is zich snel en vakkundig in te werken in uw organisatie of situatie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Een opdrachtgever is voor mij niet de zoveelste alinea op mijn CV maar een serieuze ‘partner in business’ met wie ik me oprecht moet kunnen identificeren: bij de start, tijdens, en ook na afloop van de opdracht.

Met het toenemen van mijn ervaring gaat mijn voorkeur steeds vaker uit naar het opereren vanuit strategie en inhoud. Dit is ook de reden waarom ik mij het prettigst voel in de rol van interim manager of business consultant. Of een nog inhoudelijker rol, die van productmanager.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de financiële dienstverlening, voornamelijk in hypotheken en betalingsverkeer en domeinen die daar heel dicht tegenaan liggen zoals debiteurenbeheer en kredieten.

Kernwoorden: respectvol, betrouwbaar, samenwerken, doelmatig, praktisch, loyaal, ambitie, oprecht, onbevooroordeeld, moed, zelfstandig, integer, uitdagend.